Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

MÜLTECİLER İÇİN İŞ VE ÇALIŞMA ATÖLYESİ

24 Kasım @ 21:00 22:00

Turkish: Ateizm Derneği ve Ateist Mülteci Yardım Programı olarak hukuki konularda, barınma ve iş bulma konularında yardım sağlamanın yanı sıra mültecilere yönelik özel eğitim atölyeleri düzenliyoruz. İş Başvurusu ve Mülakat Eğitimi 24 Kasım 2024 tarihinde saat 21:00′da Zoom üzerinden gerçekleşecektir.

English: As the Association of Atheism, Turkey and Atheist Refugee Assistance Program, we are organizing special educational workshops for refugees in addition to providing assistance in legal matters, housing, and job finding. The Job Application and Interview Training will take place on November 24, 2024 at 9 PM via Zoom

Persian:

به عنوان انجمن آتئیسم ترکیه و برنامه کمک به پناهندگان آتئیست، ما در کنار ارائه کمک در امور حقوقی، اسکان و یافتن شغل، کارگاه‌های آموزشی ویژه‌ای برای پناهندگان برگزار می‌کنیم. آموزش درخواست شغل و مصاحبه در تاریخ ۲۴ نوامبر ۲۰۲۴ ساعت ۲۱ از طریق زوم برگزار خواهد شد.

Arabic:

بصفتي جمعية الإلحاد في تركيا وبرنامج مساعدة اللاجئين الملحدين، نقدم ورش عمل تعليمية خاصة للاجئين بالإضافة إلى تقديم المساعدة في الأمور القانونية، والإسكان، والعثور على عمل. سيعقد تدريب تقديم الطلبات والمقابلات الوظيفية يوم ٢٤ نوفمبر ٢٠٢٤ الساعة ٩ مساءً عبر زوم.

Katılım Linki